רשימת הבלוגים שלי

יום שני, 8 באפריל 2013

השאלות שלפני הניסוי

להלן השאלות שנצטרך לדעת את תשובותיהן בכדי שנוכל לעשות את הניסוי:

1. כמה סוגי קמח נחוצים לנו?

2. איזה סוגי קמח נחוצים לנו?

3. מהם סוגי השמרים שיש?

4. מה סוג שמרים נחוץ לנו?

5. מהם המרכיבים הנחוצים להכנת בצק?

6. כמה זמן אנו צריכות להותיר לבצק לתפוח?

7. מה כמות הקמח שצריך לשים?

8. מה כמות השמרים שצריך לשים?

9. מה הטמפרטורה הרצויה שבה צריך לתת לבצק לתפוח?

10. האם אחד מהבצקים יתפח יותר אם נשים את הבצקים באור ולא בחושך?

11. אם נוסיף לקמחים אבקת אפייה האם הם יתפחו יותר?

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה