שלום לכם וברוכים הבאים לבלוג הכימיה שלנו,
אנחנו חמש תלמידות מבית ספר "גוונים" "ראש-העין" ובמסגרת שיעור ביולוגיה
פתחנו בלוג שבו אנו מתעדות את עבודת החקר שלנו שעוסקת בהשפעת סוג הקמח על תפיחת הבצק.
אתם מוזמנים להישאר, לעיין ולהגיב.
בלוג מאת: נועם א, טל ד, עדי כ, חן נ ודיה א
ביקור מהנה :)
רשימת הבלוגים שלי
יום שלישי, 19 בפברואר 2013
הצעה לשאלת חקר
בחרנו את נושא השמרים, רצינו לבדוק מה קורה לשמרים במצבים שונים. לבסוף החלטנו על שאלה אחת והיא: איך כמות החמצן משפיעה על תפיחת השמרים? המושפע: שמרים המשפיע: כמות החמצן
בנות יקרות, ראשית, הבלוג שלכן מאוד מושך ואסטטי, ואתן ממלאות את המשימות היטב. בנוסף, הנושא שבחרתן בהחלט מעניין. הייתי מחפשת מידע ובודקת השפעת גורמים אחרים (חומרי גלם הקשורים למטבח) משפיעים על גורם כלשהו שתבחרו בשמרים. בהצלחה, פנינה
בנות יקרות,
השבמחקראשית, הבלוג שלכן מאוד מושך ואסטטי, ואתן ממלאות את המשימות היטב.
בנוסף, הנושא שבחרתן בהחלט מעניין. הייתי מחפשת מידע ובודקת השפעת גורמים אחרים (חומרי גלם הקשורים למטבח) משפיעים על גורם כלשהו שתבחרו בשמרים.
בהצלחה,
פנינה